2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

A fehérek erőszakolják a migránsokat a németek szerint

Németországban súlyos gondot okoz a tömeges nemierőszakok megtörténte. Ezen okból készített figyelemfelkeltő plakátok szerint ezeket a fehér férfiak követik el a migráns nőkkel, lányokkal szemben - írja cikkében a Szentkoronarádió.

A kölni fürdőkben most indult kampány a szexuális zaklatás ellen. Ezt már nem lehet felülmúlni naivitásban, ostobaságban és a valóság tagadásában.

“Minden gyermeknek és fiatalnak joga van ahhoz, hogy jól érezze magát az uszodában. Közös kampányunkkal azt szeretnénk közvetíteni feléjük, hogy segítséget kérni nem besúgás vagy árulás, hanem bátorság!” A szexuális zaklatás elleni legújabb kölni uszodai kampányuk alkotói ezekkel az üres szavakkal állnak ki.

Az egyetlen dolog, ami egyedülálló ebben a kampányban: az alkotók naivitása, ostobasága és valóságtagadása, amelyet dokumentálnak benne.

Lenyűgöző: A “Ne tapizz! Tilos!” és a “Lökdösődés nem vicces” plakátokon a lányok, azaz az áldozatok nyilvánvalóan migránsok, sötét hajúak és nyilvánvalóan sötétebb bőrűek is. És persze: Az undorító popsifogdosó természetesen egy német biokrumpli, szőke hajjal és világos bőrrel.

Ezek a plakátok bemutatják azt az egész naivitást és megszállott PC-kedés, amellyel a német politikusok és sokan mások a problémára tekintenek. Olyan valóságot ábrázolnak itt, ami a német szabadtéri medencékben már régóta nem létezik – kommentálja Anabel Schunke blogger az X-en.

Ez nem az első kísérlet a szexuális zaklatás elleni küzdelemre a szabadtéri strandokon. Nyolc évvel ezelőtt a jótevők azzal az őrült ötlettel álltak elő, hogy a nőknek tetoválásokat kellene a testükre ragasztaniuk, hogy elriasszák az elkövetőket.

És ez még öt évvel ezelőtt sem akadályozta meg az Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossassokat és Abdulokat abban, hogy a német szabadtéri uszodákat személyes területüknek nyilvánítsák, és az ott fürdőző nőket áldozatul ejtsék.

(Szentkoronarádió)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató