2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

Medvegyev üzent a nyugati infantilis vezetőknek

Dmitrij Medvegyev, az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese ismét figyelmeztetett.

Mint ismert, Vlagyimir Putyin orosz elnök utasította a vezérkart, hogy készüljenek fel a nem stratégiai nukleáris fegyverek használatára vonatkozó gyakorlatokra. 

Az alábbiakat írta: 

"A nyugati politikai elitben egyre növekszik azoknak a szélhámosoknak a száma, akik egy nem létező országba küldik csapataikat. Mostanra az Egyesült Államok Kongresszusának képviselői, a francia és a brit vezetés, valamint a balti államok és Lengyelország egyes őrültjei is ezt akarják. Arra ösztökélik az ukránokat, hogy a nekik szállított rakétafegyvereik használatát egész Oroszország területére terjesszék ki.

Valamiféle totális leépülés zajlik Nyugaton az uralkodó osztályban. Ez az osztály nagyon nem akar elemi dolgokat logikusan összekapcsolni. Ha csapatait a volt Ukrajna területére küldi, az országaik közvetlen háborúba lépését vonja maga után, amire nekünk válaszolnunk kell. És sajnos nem a volt Ukrajna területén.

Ebben az esetben egyikük sem tud majd elbújni sem a Capitol Hillen, sem az Elysee-palotában, sem a Downing Street 10-ben. Világkatasztrófa fog bekövetkezni.

Ezt egyébként Kennedy és Hruscsov több mint 60 évvel ezelőtt meg tudta érteni. De a jelenlegi infantilis hülyék, akik átvették a hatalmat Nyugaton, nem akarják megérteni.

Ezért a vezérkar ma megkezdte a gyakorlatok előkészítését, beleértve a nem stratégiai nukleáris fegyverek előkészítésének és használatának gyakorlati tesztelését is.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató