2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon24°13°

Meztelen altesttel rohangált a színpadon az Eurovízió elődöntőjében a finnek versenyzője

Kedd este került sor az immár hatvannyolcadik alkalommal megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjére a svédországi Malmőben.

Bár a világ egyik legnagyobb zenés bulija már évek óta – egészen pontosan már öt éve – hazánk nélkül zajlik, a látványos, bizarr előadásokban ezúttal sem volt hiány, Finnország és Írország pedig bebizonyította, hogy a világ továbbra is keresi az extrémebbnél extrémebb produkciókat.

A finn képzőművész és DJ, Windows95man által előadott No rules című szerzemény alatt

a finn előadó látszólag pucér altesttel futkározott a színpadon, miközben a férfiasságát különböző kreatív módokon takargatták – hol kamerával, hol mappával, hol egyéb módon.

Az előadás alatt egy ponton azonban kiderült, hogy a Finnországot képviselő fellépő mégis visel magán valamit: egy testszínű alsót, amely különösen hátulról nézve igazán mély betekintést engedett.

A sokkoló hatástól az ír produkció sem maradt el. A félig ír, félig svéd származású 31 éves énekesnő, Bambie Thug boszorkányos stílusával, és a saját maga által teremtett ouja pop műfajba sorolt Doomsday Blue dalával elérte azt, hogy a legtöbben még sokáig emlékezzenek rá.

Mindkét fenti produkció továbbjutott a verseny szombati döntőjébe, ahol az előadók megismételhetik majd ezeket a felejthetetlen mutatványokat.

A továbbjutók között eddig szerepel még Szerbia, Portugália, Szlovénia, Ukrajna, Ciprus, Horvátország és Luxemburg is.

A második elődöntőre május 9-én, csütörtökön kerül sor, míg a nagy döntő május 11-én, szombat este lesz megtartva.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató