2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Eurovízió 2024 - sátánizmus, pedofília, homoszexualitás

Alig 20 évvel ezelőtt ez a fesztivál egy olyan zenei esemény volt, amely az európai országok sokszínű kultúráját és zenéjét képviselte, mára azonban csak a homoszexualitás, a pedofília és a sátánizmus népszerűsítése lett belőle.

Bambie Thug képviseli Írországot a 2024-es Eurovíziós Dalfesztiválon a Doomsday Blue című dalával,

Bambie Ray Robinson, akinek művészneve Bambie Thug, nem binárisként azonosítja magát. Bambie egy ír énekes-dalszerző, aki "kiváló divatstílusáról és egyedi zenei műfajáról ismert" - írja a liberális média.

Csakúgy, mint a nemük, Bambie nem hajlandó belekerülni egy általános zenei dobozba, és hangzásuk leírására saját maguk találták ki az "ouija-pop" kifejezést, amely magában foglal mindent, amit csinálnak a poptól a rockig, a klasszikustól a metálig.

A „Doomsday Blue”, az Eurovíziós bejegyzésük tökéletes példa erre:

– Ez alapvetően egy háromperces zenés színházi darab – írják.

– Nagyon sokféle műfajon megy keresztül, mint a kimondott szó, a metal sikolyok, a pop, a jazz és még az elektro-metal is. Képzetlen fül számára ez kissé zavaró lehet, de ha igazán értékeli a zenét, akkor azt fogja gondolni, hogy "ez egy remekmű".

Az Eurovízió egy "vadállat"

Bambie elismeri, hogy az Eurovízió fárasztó dolog:

– Érzelmek örvénylése. Álmosnak, izgatottnak és disszociáltnak érzem magam - mondja.

– Az Eurovízió egy vadállat.

Remélem, hogy inspirálom a fiatal queereket és fiatal gótokat, hogy ne törődjenek azzal, mit gondolnak az emberek, és csak szabadon éljenek - tette hozzá.

– Nagyon fontos, hogy szót ejtsünk ezekről az okokról. Úgy gondolom, hogy a Queer emberek minden kultúra gyökerei. A divat tőlünk származik, a trendek tőlünk... Mindez a queer közösségből ered, és több fényre van szükségünk - mondta.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató