2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Hasba rúgta és a víz alá nyomta terhes feleségének fejét egy szolnoki férfi

Fojtogatta, hasba rúgta és megöléssel fenyegette tízhetes terhes feleségét egy férfi Szolnokon – írja a 24.hu. A 28 éves férfit többek között súlyos egészségromlást eredményező testi sértés bűntettének kísérlete miatt állítják bíróság elé, a Szolnoki Járási Ügyészség letöltendő szabadságvesztést kért a férfira.

Lánczi Rajmund a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lapnak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi 2023 januárjában részegen összevitatkozott a terhes feleségével. A vita olyan szinten elfajult, hogy a férfi belenyomta a nő fejét a fürdővízbe, nekilökte a fürdőszoba szekrénynek, majd két kézzel rálökte a vécére. Ezután megragadta a nyakát, fojtogatni kezdte, és azzal fenyegette, hogy megöli, amikor egy ismerősük közbelépett, aki szintén a lakásukban volt.

A férfi azonban itt nem állt meg. Újra vitatkozni kezdett, ismét fojtogatni kezdte a terhes nőt, miközben azt mondta neki, hogy megöli. Az ismerős próbálta lefogni a férfit, aki kiszabadult a fogásból és ököllel többször combon vágta az állapotos feleségét. Végül az ismerősnek sikerült lefogni az agresszív férjet, így a felesége riasztani tudta a rendőröket. Miután a férj ismét kiszabadult a szorításból, a földre rántotta a feleségét, majd kétszer hasba is rúgta úgy, hogy tudatában volt annak, hogy a nő tízhetes terhes.

A megvert nő nyolc napon beül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban az fizikai bántalmazás és a pszichés trauma elvetélést is okozhatott volna, így súlyos egészségromlást eredményező testi sértés bekövetkezésének reális esélye fennállt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató