2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Magyar Péter csak egy bohóc

Deák Dániel írása

Magyar Péter félelme valóra vált, hamar kiderült, hogy a politikában ő csupán egy BOHÓC. Képtelen megyei listákat állítani.

A nulla teljesítményű Magyar minden nap óriásiakat ígér, de ma is csak csalódást okozott a híveinek.

Mindenféle, a Soros-hálózat által odatett fűt-fát felvett a listájára, akikről sorra derül ki, hogy szélsőbalos aktivisták, és ez nagyon kínos. Budapesti jelöltjei közül az egyik (Lajos Béla) konkrétan migránspárti aktivista, a másik (Dálnoki Áron) meg Facebook-csoportokban akart ingyen olaszországi útért és szállásért cserébe bizonyos „szolgáltatásokat” kérni lányoktól. Kínos.

A nagy Facebook-huszár Magyar minimálisan sem nézte át a jelölteket, akiket a Soros-hálózat alátolt, pedig egy sima Facebook keresés elegendő lett volna.

Most pedig a nagy elánnal bejelentett megyei listás indulását vissza kell vonja. Kínos kudarc.

De a legkínosabb az egészben, az a magyarázkodása. Konteós, nevetséges magyarázattal állt elő, ahelyett, hogy belátná: kudarcot vallott, nem volt képes megyei listákat állítani.

Tehát ismét egy nagy Magyar-féle ígéret, amiből aztán semmi sem lett. De mit is várhattunk volna attól az embertől, akinek az „atombomba” felvétele sem volt más, mint egy bántalmazott feleségről, veszekedés közben, sunyiban készített hangfelvétel. Amit gyermekei anyjának zsarolására használt.

Előre megmondom: ebből nagyobb csalódás lesz, mint Márki-Zay Péterből.

Magyar Péter csak egy BOHÓC.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató