2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Így rongálnak a fővárosban a szegény, ártatlan, védtelen antifasiszták

A Kitörésre emlékeztek a hazafiak.Egy montázs, ami többet mond minden szónál:A felső képen látható a hétvégi megemlékezés utáni pillanat.Egy hazafi kutyát sétáltatni tért vissza a Városmajorba és megdöbbentő dolgot tapasztalt. Az antifa mozgalom 15-20 méter sugarú körben szórta szét a koszorúkat, mécseseket pedig széttaposták.A lenti képen pedig a hétfő esti megemlékezés első mécsese. A Kapisztrán tértől a Széna térig világították be a hősök útját a Legio Hungaria tagjai. A mainstream sajtó erről valószínűleg elfelejt beszámolni... https://www.facebook.com/Vadhajtasok/videos/486438551760700/ De, nem ez volt az egyetlen barbár cselekedetük a hétvégén.  

A békés megemlékezők helyett nácikat vizionáló antifák a Normafán is rongáltak. 

Normafánál számtalan, az antifák által megrongált padot lehetett látni. Természetesen tiszteletben kell tartani a szabad véleménynyilvánítás jogát, de talán mindennek van egy határa. A külföldről érkezett tüntetők úgy gondolják, beleszólhatnak abba, hogy megemlékezhetünk-e a hazánk hőseiről, sőt, nem tartják tabunak még a közterület rongálást sem.

 Vadhajtasok.hu

Kapcsolódó:

https://www.vadhajtasok.hu/2019/01/08/antifasisztak-a-tuntetok-kozott/ https://www.vadhajtasok.hu/2018/12/16/az-antifa-a-magyar-valosag-resze-lett/
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató