2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Hivatalos: Ungár a zacsipacsi híve

Érintett vagyok a homoszexualitás terén – fogalmazott a Magyar Hangnak Ungár Péter, az LMP társelnöke. Mint hangsúlyozta, nem ez a tény határozza meg politikai identitását.

A Magyar Hangnak adott pénteki interjúban Ungár Péter arról beszél, azért ült le korábban a Hír TV-ben Dúró Dóráva vitatkozni a melegjogokról, mert „személyes érintettsége van az üggyel kapcsolatban“. Majd hozzátette, nem szeretné, hogy ez határozza meg politikai identitását. A politikus a Pride-dal kapcsolatban arról is beszélt, véleménye szerint a társadalom érintett 5 százalékának is joga van elmondani, hogy egyenlő részt kívánnak a magyar állam szolgáltatásaiból. Ugyanakkor kiemelte, ellenszenvesnek tartja, hogy különböző multicégek marketingcélokra használják a felvonulást. Arról is beszélt, véleménye szerint

a házasság intézménye és az élethosszig tartó monogámia már nem felel meg a gazdasági elvárásoknak és a társadalom jelenlegi állapotának. Az elmúlt években a gyermekek több mint 40 százaléka házasságon kívül született.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató