2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Az ellenzéki szennyoldalak kikezdték Görbicz Anitát, mert a fideszes polgármesterjelölt mellett kampányol

A 24.hu, az ATV, az Azonnali, a HVG, a Propeller, a 168óra és a gyurcsányista OLKT is beleszállt a kézilabdázónkba, mert Dézsi Csaba Andrásnak segíti a kampányát. Szórólapon is bemutatkozott a győrieknek Dézsi Csaba András önkormányzati képviselő, a Fidesz polgármesterjelöltje. A kiadványból nem csak az derül ki, hogy a kardiológusként tevékenykedő Dézsinek Győr a szívügye, hanem az is, hogy a helyi hírességek közül többek között Görbicz Anita kézilabdázó is Dézsi jelöltségét támogatja – írja az Azonnali.
A Győri Audi ETO világszerte ismert kézilabdázója szerint Dézsi a garancia ugyanis arra, hogy Győrben egészséges legyen a környezet, és bővüljenek a lehetősége a sport területén.
A Fidesz jelöltjét támogatók között szerepel még Tamás László János, a győri kórház főigazgató-főorvosa, Bede-Fazekas Csaba operaénekes, illetve Petrovicz Szabolcs autóipari munkás. A szóróanyagból az is kiderül, hogy Dézsi Csaba András azt ígéri, hogy megválasztása esetén a győrieket „rendszeres konzultációra” fogja hívja, erősíteni akarja a faültetéseket, zöldíteni a tömegközlekedést és előmozdítani az utcák rehabilitációját - írta meg az ATV.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató