2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Bomlik az ellenzéki összefosás: Jákob alkalmatlannak nevezte Gyurcsányt, a DK visszavág

Az ATV stúdiójában járt Jakab Péter a Jobbik elnöke. A 2022-es parlamenti választásokkal kapcsolatban elmondta: egyértelmű, hogy az egyéni választókörzetekben egy az egye elleni felállásra van szükség, vagyis teljes összefogásra. 

Listák tekintetében – folytatta – olyan konstrukcióra van szükség, amely a lehető legnagyobb kormánykritikus tábort képes megmozdítani, beleértve a csalódott fideszes szavazókat is, akik megszólítására „Gyurcsány Ferenc alkalmatlan”.

 A DK-s Varga Zoltán visszaszólt Jákobnak:
Jakab szerint Gyurcsány az ellenzék tortájában mazsola, pedig nélküle csak zsákutca és bukás lesz.
Olvasom, hogy a Jobbik új vezetője - talán pakolgatva megörökölt irodája »kincseit« – megtalálta az ócska, karcos, sercegő, valaha agyonhallgatott bakelitet és elődeihez hasonlóan elkezdte azt pörgetni. Jakab Péter szerint »az ellenzék tortájában Gyurcsány a mazsola, és ő ki nem állhatja a mazsolát.« A cukrász barátom szerint, viszont a recept szentírás. Ha a tortához mazsolát kell rakni, akkor annak ott a helye. Mazsola nélkül nincs torta. Azért is, mert az, az egyik legkedveltebb és nélkülözhetetlen alkotóeleme a tortának. Semmi közöm hozzá, mit is szeret Jakab Péter, mondhatják, és valóban így van. Mégis óvnám a Jobbikot és annak vezetőjét, hogy elcsábuljanak és rálépjenek a »Gyurcsányozás« jól kitaposott ösvényére. Az az út zsákutca, sehova nem vezet. Abból nem torta lesz, hanem bukás.”
Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató