2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Az AfD politikusa a Marx-szobrot "tüntette el", nyomozást indítottak ellene

Az Alternative für Deutschland politikusa megelégelte a kettős mércét.Beatrix von Storch megunta a Nyugat-Európában pusztító Black Lives Matter mozgalom képmutatását, ezért néhány aktivistával a német fővárosban szemeteszsákkal fedték le a kommunista Marx szobrát.A Facebookon is megemlítették az eseményt: "Tanulni kell a történelemből, a pusztítás helyett"
A politikai baloldal a ''rasszizmus miatt" akarja lerombolni a műemlékeket. Azonban a rasszista Karl Marx ebben az összefüggésben nem jut eszükbe. Hogy felhívjuk a figyelmet a kettős mércére, Beatrix von Storch a Straußberger Platz-i Karl Marx-szoborra elhelyezett egy zsákot.
 A politikus nem ledöntötte, nem kárt tett benne, letakarta -, a hatóságok mégis úgy döntöttek, hogy nyomozást indítanak ellene. Ez történik nyugaton, ahol hazánkat azért marasztalják el rendre, mert szerintük nincs jogállamiság. Németországban, ahol nemrég egy Lenin-szobrot emeltek...  Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató