2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Gulyás Gergely Poloskáról: "a 90-es években SZDSZ-szimpatizáns volt"

Kormányinfót tartottak ma. Természetesen szóba került Poloska Péter is.

„Magyar Péter ennyire nem hülye”, így fogalmazott Gulyás Gergely, amikor a két héttel ezelőtti, furcsa kijelentéseire kérdezett rá az ATV riportere, azaz hogy valóban fenyegetésnek érezheti-e a miniszter szavait Magyar Péter, mint ahogyan arról írt a Tisza Párt alelnöke. Gulyás szerint akkori szavaival arra utalt, hogy Magyar Péter színre lépése baloldali belügy.

Az Index úgy értesült, hogy Magyar Péter is listát állíthat a fővárosi választáson, Gulyás Gergely erről úgy vélekedett, hogy kevesebb mint hét hét van a választásokig, meglátják, „egyelőre nem látok legcsekélyebb problémát sem a kormányzati oldalon”, viszont nagy felbolydulást lát a másik oldalon. Mindenkit arra biztat, hogy szavazzon a kormánypártok jelöltjeire.

Gulyás Gergely Magyar Péterről elmondta,

a ’90-es években SZDSZ-szimpatizáns volt, aztán volt egy másik korszaka, most meg újra van egy korszaka.

Az ominózus hangfelvétellel kapcsolatban pedig a volt igazságügyi miniszter vele azt közölte, hogy nem akart Magyar Péterrel közéleti ügyekről beszélgetni, de időnként mégis megtette azzal a céllal, hogy minél előbb hagyja békén. A hangfelvétellel kapcsolatban egyébként Gulyás elárulta: múlt héten őt is meghallgatta tanúként az ügyészség, de a részletekkel kapcsolatban úgy fogalmazott, azt már nagyjából elmondta a Kormányinfón is. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató