2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A francia baloldal számára a vérfertőzés szerelem, a pedofília művészet

Szexuális erőszak elleni bizottság létrehozását akadályozta meg a francia baloldal. A kezdeményező képviselő a szavazás eredményét közzétette Twitteren. A szocialisták a bizottság ellen szavaztak, a zöld párti képviselők pedig tartózkodtak. A szavazás után elszabadultak az indulatok. A párizsi kerület polgármestere súlyos vádakkal illette a bizottság létrehozását megakadályozó képviselőket.

Vérfertőzésben és pedofíliában való bűnrészességgel vádolta meg a városi tanács baloldali képviselőit Rachida Dati, Párizs 7. kerületének polgármestere, miután a baloldali képviselők elutasították Nelly Garnier republikánus képviselő javaslatát, ami arra vonatkozott, hogy hozzanak létre egy független bizottságot a hatalommal való visszaélés és a szexuális erőszak elleni küzdelem kapcsán.
 
A republikánus képviselő azért vetette fel a bizottság ötletét, mert az utóbbi időben egyre több pedofil botrányra derült fény, a média különösen azokra az esetekre figyelt fel, melyeket ismert közéleti személyek követtek el.
 
Az egyik legnagyobb visszhangot keltett botrány főszereplője a főpolgármester, Anne Hidalgo egykori helyettese, a szocialista Christophe Girard volt. A 64 éves politikust azzal vádolta meg a 46 éves tunéziai származású Aniss Hmaïd, hogy több mint tíz éven keresztül szexuális kapcsolatot folytatott vele, amikor a férfi még csak 15 éves volt, tehát kiskorú. A Girard elleni vádat elévülés miatt ejtette az ügyészség, a politikus pedig időközben visszatért a politikai életbe, hamarosan a városi tanácsban is újra dolgozni fog.
 
A bizottság ötletgazdája, Nelly Garnier kijelentette, hogy ő szégyelli magát a baloldal miatt, melynek tagjai egész egyszerűen minden gaztettet igyekeznek elbagatellizálni. Garnier elmondása szerint a baloldal számára az erőszak tulajdonképpen szerelem, a pedofília pedig művészet és irodalom. Garnier közzétette a szavazás eredményét a Twitteren, elmondása alapján a szocialisták a bizottság ellen szavaztak, a zöld párti képviselők pedig tartózkodtak.
 
A kerület polgármestere, Rachida Dati kijelentéseivel sok képviselőtársát magára haragította, a kommunista Nicolas Bonnet Oulaldj például rágalmazás miatt bocsánatkérésre szólította fel, írja a Le Figaro.
 
A pedofília hagyománya a balliberális "elit " köreiben

Az 1968-as nyugat-európai kultúrmarxista lázadások a fennálló rendet nemcsak polgárjogi és vagyoni szempontból kívánták alapjaiban felforgatni, hanem a szexualitás terén is a totális anarchizmust vallották. A „szexuális felszabadulást” azonban nemcsak a felnőttek, hanem a kiskorúak számára is el akarták hozni: az egyenjogúsítás örvén végső soron a pedofília politikai filozófiáját alapozták meg, melynek hatása a mai napig érezhető, és amelyből mind a mai napig előszeretettel merítenek a pedofíliát relativizáló vagy éppen gyakorló jogvédők és pszichiáterek is.
 
Forrás: V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató