2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Giorgia Meloni válaszolt Orbán Viktornak: együtt dolgozunk nemzeteink növekedésének és újjáéledésének jövőjéért

A napokban a magyar miniszterelnök levelet írt az ellenzékbe vonult Olasz Testvérek (FdI) pártelnökének, Giorgia Meloninak.

Orbán Viktor a Fidesz és az Olasz Testvérek közötti együttműködés és baráti kapcsolat folytatásának erősítését szorgalmazta „a józan észre, valamint a keresztény és konzervatív értékekre épített politikával”.

Erre válaszolt Meloni:

Köszönöm Magyarország miniszterelnökének Orbán Viktor miniszterelnökének a levelet, amit küldött nekem. Közös utat osztunk meg, amely nem alku tárgyú értékeken alapszik, és együtt dolgozunk a nemzeteink növekedésének és újjáéledésének jövőjéért - írta a Facebookon az olasz politikus.
 
′′ Tisztelt elnök úr, szeretném megragadni ezt a lehetőséget ebben a nehéz időszakban, hogy megismételjük az együttműködési hajlandóságunkat önnel és pártjával.
Tizenhat évet ellenzékben töltve megtanultam, hogy a győzelem sosem végleges, és a vereség sosem végzetes. Csak egy dolog számít: ha készen állunk a harc folytatására. Ebben a tekintetben megbízható csatárokra van szükségünk, akik a világgal közös nézeteik vannak, és hasonló válaszokat adnak korunk kihívásaira. Remélem, hogy a jövőben is folytatódik a Fidesz - Magyar Állampolgári Szövetség és Olaszország Testvérek együttműködése, és a józan politika, keresztény és konzervatív értékek alapján fenntarthatjuk barátsági kapcsolatainkat.
Nagyon sok erőt kívánok önnek, hogy szembenézzen az előttünk álló kihívásokkal, és sok sikert és jó egészséget a felelősséggel teli kötelezettségvállalásaival.
 
Szívből jövő üdvözlet."

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Kövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató