2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Székkel és ököllel ütlegelte tanárnőjét egy szolnoki diák

Brutálisan megverte tanárnőjét egy kilencedikes szolnoki diák, írja a 24.hu. A pedagógus nyolc napon túl gyógyuló, törésekkel és zúzódásokkal járó sérüléseket szenvedett. A 17 éves fiú életveszélyt okozó testi sértés miatt áll bíróság elé.

A 38 éves tanárnő történelemórát tartott, mikor az egyik diák engedélykérés nélkül kiment a mosdóba. Miután visszatért, leült a pedagógus mellé, aki azt mondta, engedélyt kellett volna kérnie. Erre a diák azt mondta, hogy legközelebb így fog tenni.

Ezután a tanár kérte, hogy folytassák a megkezdett feladatot, amire a diák azzal válaszolt, hogy „kurvára irritáló vagy!”. Erre a tanár visszakérdezett, mire a diák azt mondta, hogy „irritáló vagy és megöllek!”

A tanár kiküldte a diákot a teremből, az azonban felkapott egy széket és ütni kezdte a tanárt. Miután az áldozat kihátrált a tanteremből, az elkövető egészen a tanári szobáig követte, miközben többször is lesújtott.

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért az elkövetőre, valamint pártfogót rendelnének mellé, és köteleznék, hogy szorongást és agressziót kezelő pszichoterápián is részt vegyen.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató