2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Ismét ócska hazugsággal hergeli a proli követőit az izraeli kamuügyvéd, Dániel Péter

Orbán Viktor ismét csúfosan lebukott! A sunyi, hazug felcsúti zsebdiktátor ugyanis Jeruzsálembe érkezik holnapután. Ez pedig egyértelműen bizonyítja, hogy nem a gagyi kínai vakcinát kapta meg, ahogyan azt a fideszes hazugsággyár állította – hangoztatta kedden a magyargyűlöletéről elhíresült, hazájául Izraelt választó ügyvéd, Dániel Péter az olkt.hu-n annak kapcsán, hogy a kormányfő a magyar–cseh–izraeli kormányfői csúcstalálkozó utazik csütörtökön, melynek fő témája a koronavírus-járvány elleni védekezés lesz, szorosabbra vonva ezzel Magyarország, Csehország és Izrael együttműködését.

 

Dániel Péter miközben írásában azt állítja, hogy a kínai vakcinával beoltott miniszterelnök „nem léphetne be Izraelbe, mivel itt csak a Pfizer- és a Moderna-vakcinával történt oltásokat fogadják el a hatóságok”, addig a valóság az, hogy

bár Izrael területére külföldi állampolgárok nem utazhatnak, az adott ország kormánytagjai diplomáciai céllal, negatív PCR-teszttel beléphetnek az országba.

Dániel Péter a magyargyűlölet fogalmát nem először meríti ki: 2017-ben megfenyegette Bayer Zsoltot, 2012-ben pedig az 1956-os szabadságharcos Wittner Máriát „primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”-nak nevezte. Emiatt rágalmazási per indult ellene, sőt korábban előzetes fegyelmi vizsgálat is, amiért vörös festékkel megrongálta Horthy Miklós néhai kormányzó Kerekiben lévő szobrát.

A Gój Motorosok vezetőjének kellett felpofoznia a szemtelen kamuügyvédet...

Petike majdnem elsírta magát...

Forrás: Magyar Nemzet nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató