2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

FeGyőr szerint a Momentum ötleteit valósítja meg a kormány

Nagyképűen posztolgat Facebookon a hazaáruló.

A Momentum elnöke szerint pártja két hónapja kéri a kormányt, hogy tolja ki a boltok zárva tartásának időpontját és a kijárási tilalom kezdetét.

Természetesen eddig a közösségi oldalon össze-vissza okoskodót, többször ellentmondóan posztolgatott. Még Schmuck Andor is megalázta egy bejegyzésben.

A Momentum elnöke ugyanis alig több mint egy hónappal ezelőtt még azt mondta, ideje eltörölni az értelmetlen szabályokat, el kell kezdeni az ország újranyitását, és ezt a követelését pár napon belül még többször megismételte. Utána viszont már úgy nyilatkozott, hogy legalább két hete be kellett volna jelenteni a lezárásokat.

De visszatérve FeGyőrre...

"Végre sikerült megérteniük, hogy erre komoly szükség van, így Orbán Viktor mai rádióinterjúja alapján hamarosan az általunk javasolt este 9 óráig tarthatnak nyitva az üzletek, és a kijárási tilalom is később, este 10 vagy 11 órakor fog kezdődni" - írja a politikus.

"Sajnálom, hogy erre 2 hónapot kellett várni – nem lehet tudni, hogy hányan fertőzödtek meg emiatt az elmúlt hónapokban, és mennyiben felelős a harmadik hullámban tapasztalható számokért. Egy biztos: makacs módon hónapokig képtelenek voltak meghallani bármilyen javaslatot, ami akár a Momentumtól, másik párttól, vagy szakmai szervezetektől jött. De ha már elkezdték megvalósítani az ötleteinket, adunk még néhányat" - fogalmaz Fekete-Győr, aki több javaslatot is felsorol bejegyzésében.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató