2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Ismét angol kérdések elől menekült Kamu Geri - Videó

Karácsony Gergely válaszadás nélkül ment tovább, amikor egy újságíró azt kérdezte tőle: mit csinálna jobban Orbán Viktornál. Az angolul feltett kérdés megválaszolása helyett beszállt autójába.

Karácsony Gergely megint nem válaszolt a neki angolul feltett kérdésekre, melyek Csapó Harold Gábor többek között azt firtatta, hogy vajon mit tudna jobban csinálni Orbán Viktornál. A főpolgármester újfent válaszadás nélkül szállt be a sofőr által vezetett járműbe, miután Karácsony Gergely vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Karácsony Gergelyt korábban Szijjártó Péter segítette ki egy találkozón, amikor egy dél-koreai diplomata szeretett volna csevegni Budapest főpolgármesterével. Karácsony Gergely Bohár Dániel angolul feltett kérdéseire sem volt hajlandó válaszolni. 

Karácsony Gergely a Magyar Nemzet kérdésére vasárnap erősítette meg, hogy korábbi, középfokú nyelvvizsgával kapcsolatos sejtetésével szemben mindössze az ELTE Bölcsészettudományi Kar – azóta már megszűnt – idegen nyelvi lektorátusán kapott igazolást arról, hogy angol nyelven beszél, de továbbiakat nem árult el a kérdéses igazolással kapcsolatban, és nem állította már azt sem, hogy doktori fokozata lenne.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató