2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Teljes K.O.: Szél Bernadett elkezdte a tüntetést a Kossuth téren. Egyedül.

Megbolondult Szél Bernadett. Kiment a Parlament elé és tüntetni kezdett a Zorbán ellen.

Ezt írta a közösségi oldalon:

Itt fogunk tüntetni, akármit erőlködik most Orbán és csapata. Ma “meghosszabbította Bicskéig” — mert ha egyszer a vírus ürügyén megkaparintotta a teljhatalmat, egyhamar nem akaródzik neki elengedni.

De ez nem maradhat így, a hazugság óriási, ami itt megy, annak pont semmi köze a járványhoz. Az egészségügyi válsághelyzet, ami most is érvényben van, bőven elég lenne a válságkezeléshez. Egy dologra nem lehetne használni: arra, hogy fenntartsák vele a gyülekezési tilalmat. Marpedig Orbán csendet akar, idegesíti a néha még ellenzéki szavazók által is “tüntikézésnek” nevezett kiállás — itt az élő bizonyíték, hogy Orbán annyira rosszul van a demonstrációinktól, hogy az ellehetetlenítés érdekében a teljes Fidesz-kommunikációval szembemenő politikai döntést hoz. Mert ez az.

Nehéz ugyanis úgy “Európa legsikeresebb járványkezelőjének” mondania (hazudnia) magát, hogy közben annyira súlyosnak tartja a helyzetet, hogy őszig tilt minden gyülekezést. És népszavazást.

Én teszem a dolgom, ombudsmanhoz fordultam kéthetes határidővel és vannak más terveim is, de együtt kell kiállnunk azért, ami a miénk. Az alapjogainkért. Folytatom a küzdelmet, figyeljetek — és támogassatok! Nem lehet csend, amikor saját vezetői rabolják ki Magyarországot!

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató