2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A Paramount+ bejelentette, hogy LMBTQ-karakterekkel elkészíti a Fecsegő tipegők felújított verzióját

A Fecsegő tipegők egy 9 évadot megélt amerikai gyerekrajzfilm sorozat volt, melyet Magyarországon is sugároztak. Több mint tizenöt évvel később felújított verziót készítenek belőle. Persze a meleg karakterek most sem maradnak el.



A rajzfilm két fő karakterének Philnek és Lilnek az anyja, Betty az új változatban LMBTQ-szereplő lesz – írja a Breitbart.

Bettyt a hírhedten Trump-ellenes Natalie Morales fogja szinkronizálni.

Ő így nyilatkozott a készülő rajzfilm karakteréről:

Betty egy egyedül álló anyuka, aki saját vállalkozását viszi ikergyermekei mellett és még így is van ideje a barátaival és a közösségével lógni. Azt gondolom ez nagyszerű, mert példát ad arról, hogy boldogan és egészségesen élheted az életed, mint queer személy. Ez jó jelző fény lehet a fiatal queereknek, akiknek talán semmilyen példája nincs erről.

Az, hogy a karakter mennyire életszerű, az elég erőteljesen megkérdőjelezhető. Már csak abból kiindulva, hogy a két gyerek és vállalkozás mellett mennyi ideje van az embernek egyedül állóként. Nagy eséllyel semennyi. Persze az LMBTQ-közösség tagjai mind „szuperhősök” és természetesen többre képesek, mint egy átlag heteró úgyhogy az alábbiaktól mindenki tekintsen el.

Forrás. 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató