2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Volner János: A Bokros-csomag semmi ahhoz képest, amire készül Magyarországon a baloldal

A Volner Párt elnöke szerint az ellenzék eltörölné a gyermekvédelmi törvényt is, ezzel lehetővé téve a meleglobbi nyomulását az iskolákban és az óvodákban.

A baloldal, hatalomra kerülése esetén emelné az adókat és a rezsiárakat, megszüntetné a 13. havi nyugdíjat, eltörölné a minimálbért és beengedné a migránsokat – mondta a Volner Párt elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

„A Bokros-csomag semmi ahhoz képest, amilyen megszorításokra készül Magyarországon a baloldal” – fogalmazott Volner János. Az intézkedések hátrányosan érintenék a munkavállalókat, a vállalkozókat, a nyugdíjasokat és a gyermekeket egyaránt – tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Mint elmondta: a baloldal visszaállítaná a progresszív többkulcsos személyi jövedelemadó-rendszert,

aminek következtében több tízezer, vagy százezer forinttal csökkenne a munkavállalók jövedelme.

Márki-Zay migránsbefogadó állammá tenné Magyarországot

Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje böszmeségnek nevezte a 13. havi nyugdíj bevezetését, és világossá tette, hogy eltörölné. Bejelentette a rezsiárak állami szubvenciójának megszüntetését is – állította.

Márki-Zay Péter, kanadai mintára, migránsbefogadó állammá tenné Magyarországot, szemben a jobbközép erőkkel, amelyek szerint a magyaroknak arra van szüksége, hogy a saját népükkel éljenek egy hazában. A baloldal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt is, ezzel lehetővé téve a meleglobbi nyomulását az iskolákban és az óvodákban – sorolta a politikus.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató