2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Makizaj most csinált teljesen hülyét magából és az ellenzékből

A népszavazáshoz vezető úton megtettük az első lépéseket. Közösen, csaknem 240 ezer (megint tett rá ötezret, - a szerk.) honfitársunkkal, akik támogatásukról biztosították az ügyet.

A feladat most ott van a hatalomnál. Ne húzzák az időt, mert minden adott hozzá, hogy április 3-án, a választás napján a Fidesz kamukérdései mellett a szociális népszavazás kérdései is szavazólapra kerüljenek. Végezzenek ésszerű időn belül a számolással, az Országgyűlés elnöke ne késlekedjen a kitűzéssel. Ennek legkésőbb február 12. napjáig meg kell történnie.

Amennyiben nem így lesz és a Fidesz hatására szabotálják a folyamatot, az egy újabb bizonyítéka annak, hogy Magyarországon fittyet hánynak a demokráciára, nem számít az emberek akarata.

Április 3-án mindenki támogassa az országgyűlési választáson az ellenzéket, és teremtsünk egy új, igazságos és nyugati világot.- írta friss posztjában Makizaj.

Egyáltalán nem törődve azzal, hogy már, maga a Telex is megírta, milyen szánalmasra sikerült, és kifutottak az időből. De, mindezek mellett, nagyjából az összes hulladék liberális lap megírta, hogy esélytelen.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató