2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

"Egy világklasszis szemétláda" - Trump szókimondó közleményben üdvözölte a CNN elnökének lemondását

Hirtelen lemondott a CNN, a világ legnagyobb főáramú fake news média vezetője.

Mivel senki nem hiszi már egy szavukat sem és a nézettségük is folyamatosan zuhan, talán nincs min meglepődni, Donald Trump azért saját szókimondó stílusában közleményben üdvözölte a lemondást...

Donald Trump volt amerikai elnök "világklasszis szemétládának" nevezte a CNN korábbi elnökét, Jeff Zucker-t és gúnyolódott a csatorna csökkenő nézettségén, miután Zucker hirtelen és azonnali hatállyal lemondott - írja az Rt.com.

Kilenc évnyi CNN-vezetés után Zucker szerdán jelentette be visszavonulását, arra hivatkozva, hogy a közelmúltban nyilvánosságra került viszonya miatt ellentmondásba keveredett egyik munkatársával, Allison Gollusttal.

Zucker visszavonulására azt követően került sor, hogy a CNN decemberben kirúgta a műsorvezetőt, Chris Cuomót, mondván, hogy arra használta fel a csatornánál betöltött pozícióját, hogy megvédje testvérét, a volt New York-i kormányzót, Andrew Cuomót a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádakkal szemben. Gollust egykor Andrew Cuomo tanácsadója volt.

Trump, aki elnöksége alatt éles kritikákat kapott a CNN-től, és gyakran vádolta a csatornát álhírek terjesztésével, örömmel üdvözölte Zucker visszavonulását.

"Jeff Zucker, egy világklasszis szemétláda, aki túl sokáig vezette a nézettséget és a valós híreket megkérdőjelező CNN-t, számos okból, de elsősorban azért, mert a CNN elvesztette hitelét a nézők és mindenki más szemében"

- mondta Trump szerdai nyilatkozatában, hozzátéve:

"Most itt a lehetőség, hogy a hamis híreket a hátsó ülésre tegyük".

"Jeff Zucker távozott - gratulálok mindenkinek!" fejezte be Trump.

A CNN nézettsége Trump távozása óta zuhanórepülésben van és a hónap elején a nézettség 90 százalékkal csökkent a tavalyi év azonos időszakához képest, amikor a Capitol Hillen történt Trump-párti zavargásokról szóló tudósítás átmeneti lendületet adott a csatornának.

A csatorna nemrégiben azután is tűz alá került, hogy a Project Veritas nevű jobboldali oknyomozó szervezet pedofília vádját tárta fel a CNN két producerével szemben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató