2024. május 09. - Gergely
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Lakatos Márk: Magyarország elszigetelődött

A stylist Malagában tartózkodik, onnan picsogott a választás után.

Évek óta zajlik az emberek elpusztítása és megbetegítése, és ez arról szól, hogy minél sötétebb és minél rosszabb egészségű emberek alkossák a nemzet nagy részét, mert azokat lehet szinte bármilyen alantas eszközzel manipulálni.

- picsogta a 168 Órának.

Hozzátette: "A tanulatlan-tájékozatlan embereket a Fidesz szándékosan tanulatlanul-tájékozatlanul tartja, és a saját propagandájával tömi a fejüket a közmédiában százmilliárdokért. Elképesztő hazugságáradattal szennyezik azokat a tudatlan embereket, akik megválasztották most a Fideszt. Pont ott nyert a Fidesz vidéken nagy százalékban, ahol ez a taktika működik: az embereket minél kevesebb műveltséggel és tanulással minél rosszabb egészségügyi és gazdasági körülmények között tartják. Őket ezután félelemben lehet tartani, mert akiknek rossz az egészsége és nem tudnak semmit a világról, azokat a miniszterelnök és a sleppje azzal tudják terrorizálni, amivel akarják – pont, mint a középkorban. Ezt nagyon jól megtanulták az orosz barátjuktól, Putyintól, aki ugyanilyen szinten tartja sakkban az embereit. Erről szól ez: ezek a kiszolgáltatott emberek egyfajta Stockholm-szindrómaként az őket bántalmazó politikusokat választják meg."

A rettegést így folytatta: Onnantól kezdve, hogy a Mi Hazánk Mozgalom bejutott a parlamentbe a véresszájú Dúró Dórával, biztos, hogy erősebb lesz az uszítás. Ráadásul most egy parlamenti párt fog uszítani – akinek persze eddig is azért volt ekkora a mellénye, mert a Fidesz támogatta őket. Ezentúl Dúró Dóra is többet fog darálni, még arrogánsabb módon fogják folytatni a békétlenség és az uszítás politikáját.

Azt is megosztotta a szélsőliberális lapnak, hogy miben reménykedik:

"Egyetlen reménysugár volt a tegnapi napban: amikor Nagy Ervin bejelentette, hogy ha győz a Fidesz, akkor beszáll a politikába."

 

Imádjuk, ahogy visítanak...

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató