2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Az EU-s forrásokat sikkasztó Cseh Katalint jelölték az év EP-képviselő díjra

JELÖLTEK AZ „ÉV EP-KÉPVISELŐJE 2022” DÍJRA

Az a megtiszteltetés ért, hogy jelöltek az „Év EP-képviselője 2022” díjra. A díjat immár tizennyolcadik alkalommal ítélik oda a Parliament Magazine szervezésében, és több mint tizenhat kategóriában választják ki a díjazottakat.

A „koronavírus okozta válságra adott válaszok” kategóriában jelöltek, köszönöm, hogy ott lehetek az elismerés várományosai között. Amióta a vírus megjelent, alapjaiban változtak meg hétköznapjaink, folyamatosan azért dolgozom, hogy erre a kihívásra valódi és hatékony válaszokat tudjunk adni.

A járvány megjelenésekor önkéntes orvosként dolgoztam egy budapesti kórház sürgősségi osztályán, EP-képviselőként pedig az elsők között támogattam, hogy létrejöjjön a koronavírus utáni helyreállítási alap. Továbbá nemrég az első, nevemet viselő EP-s jelentés is a városok előtt álló kihívásokról szól a koronavírus utáni időszakban.

Ez a kategória azért is különleges, mert közönségszavazással fog eldőlni, kinek ítélik oda a díjat. Ezért arra kérlek titeket, hogy szavazatotokkal támogassatok ebben a kategóriában.- írta az EU-s pénzeket elsikkasztó Cseh Katalin a Facebookon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató