2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Medvegyev: Ezek ellen harcolunk - egy rakás őrült náci drogfüggő és egy nagy falka ugató kutya a nyugati kennelekből

Telegram-bejegyzésében üzent Dimitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke.

"Harcolunk azok ellen, akik gyűlölnek minket, akik betiltják nyelvünket, értékeinket, sőt hitünket is, akik gyűlöletet ültetnek hazánk történelmébe.

Ellenünk ma egy haldokló világ része.

Ez egy rakás őrült náci drogfüggő, egy általuk elkábított és megfélemlített nemzet és egy nagy falka ugató kutya a nyugati kennelekből.

Velük van egy összeomlott nyugati birodalomból származó, nyögvenyelős giliszták és kisstílű filiszterek vegyes csapata, akiknek a degenerációtól csöpög a nyál az állukról. Nincsenek hitük vagy eszményeik, kivéve a saját mocskos szokásaikat és a saját maguk által felállított kettős gondolkodás normáit, amelyek megtagadják a normális emberek számára biztosított erkölcsi magaslatokat. Azzal, hogy fellázadtunk ellenük, szent hatalmat nyertünk.

Hol vannak a régi barátaink? Néhány megrémült partner elhagyott minket - és fütyülünk rájuk. Tehát nem voltak a barátaink, csak alkalmi útitársak, kapaszkodók és lógósok. A gyáva árulók és kapzsi renegátok messzire mentek - hadd rohadjanak csontjaik idegen földön. Ők már nincsenek közöttünk, mi pedig erősebbek és tisztábbak vagyunk."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató