2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Jakab őrjöng és elege lett: Senki nem támogatja, hogy feloszlassam a parlamentet

Jakab Péter pénteken este tette közzé Facebook-oldalán, hogy nagy bánatára egyedül maradt ötletével, miszerint feloszlatná a parlamentet. 

Eddig egyetlen országgyűlési képviselő sem jelentkezett, aki támogatná a parlament feloszlatását és új választás kiírását”
– kezdődött a képviselő panasza.

Jakab feltette a kérdést a többi országgyűlési képviselőnek, hogy mitől félnek, elveszítik mandátumukat. „Jobban féltitek magatokat, mint az országot?” –írta.

Dönthessen a magyar a sorsáról az igazság birtokában. De minél hamarabb”
– követelt új választást fél évvel az előző után Jakab Péter.

Az új választásra a parlament feloszlatását követő 90 napon belül kerülhet sor. Hogy elég-e ennyi idő ahhoz, hogy az ellenzék megszervezze önmagát? Erre az a válaszom, hogy ebben a 90 napban a magyarok szó szerint közelharcot fognak vívni a rezsivel meg az élelmiszerárakkal. Közelharcot a túlélésért. Ha eközben az ellenzék arra sem képes, hogy megszervezze önmagát, átérezve a helyzet súlyát, akkor semmire sem képes – írta Jakab.

Az első lépés: ne csak én, ne csak A Nép Pártján Mozgalom követelje a parlament feloszlatását, hanem minden ellenzéki. Már aki valóban az. Most kiderül”
– zárta.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató