2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Magyar válogatott játékos állt ki az LMBTQ-s német válogatott mellett

Sallói Dániel úgy gondolja, hogy menő a német csapat vergődése. 

Az Amerikában futballozó Sallói - aki négyszer ölthette magára a címeres mezt - a Facebookon jelentette ki, hogy a német válogatott tiltakozása rendben volt.

Sallói azt írja:

"Nem arról volt szó, hogy politikai nyilatkozatot tegyünk - az emberi jogok nem képezik vita tárgyát. Ezt természetesnek kellene venni, de még mindig nem ez a helyzet. Ezért olyan fontos számunkra ez az üzenet." 

Természetesen a magyar szurkolók helyretették a focistát, több komment is érkezett a poszt alá:

Danika a politika és a deviancia nem a pályára való. Mi lesz a következő: a szólásszabadság jegyében náci karszalaggal is ki lehet vonulni?

A határontúli magyarokért és kiállsz? Hm? Amúgy egy mesterségesen felfújt szar mellett állsz most...

Dani...Szerintem maradj ki ebből... Semilyen téren nem vagy érintett ebben. Se mint magyar ember, se mint sportoló!

Szerintem is maradj ki ebből, egyébként talán a németeknek jobb lett volna a focival foglalkozni és nem a politikával. Ha már annyira kiállnak az emberi jogokért, akkor oda sem kellett volna menniük!

Esetleg a valóban tűzzel-vassal elnyomott, etnikai tisztogatások áldozatául esett ujgurokért és kurdokért is kiállnál? Vagy az annyira nem trendi?

A cuming outolasod után többé nem vagyok kíváncsi a játékodra. Remélem, hogy Marco Rossi sem akarja majd veled meggyalázni a magyar nemzeti tizenegyet. Inkább sose legyen világelső a magyar foci, ha csak olyanokat tud kiállítani, mint te.

Szélsőséges politikai véleménnyel provokálni, arrogáns módon semmibe venni a vendéglátód kultúráját, megsérteni az ott élők vallási meggyőződését NEM emberi jog.

Az iraki meg a líbiai gyerekek halála a Nyugat katonai terrorja jóvoltából miért nem ilyen fontos kérdés? Vagy az, hogy Franciaországnak jelenleg is vannak gyarmatai, az miért nem olyan fontos kérdés?

Az hogy ki kivel baszik az mindenkinek a magánügye, nem itt kell reklámozni ha degenerált valaki

Te vadmarha, megbolondultál te is te faszkalap, remélem nekünk is jogunkban áll véleményt formálni rólad és az ez az.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató