2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Így menekült el Biden az újságírók elől (Videó)

A The Hill nyilvánosságra hozta azt a videót, amelyen Biden elnök a Fehér Ház előtt menekül az újságírók elől.

 Joe Biden amerikai elnök elmenekült az újságírók elől, miután a Fehér Házban beszélt a Capitoliumi zavargások második évfordulóján. Az amerikai vezető videója a The Hill Twitter-fiókján jelent meg.

"Elnök úr, várjon!"

- A médiamunkások hevesen kiabáltak az elnök háta mögött.



Az újság szerint Biden ahelyett, hogy a sajtóval beszélt volna, inkább helikopterre szállt, hogy egy gyors hétvégi kiruccanást tegyen Delaware-ben.

Nem ez az első eset, hogy egy amerikai elnök szándékosan elkerüli a médiát. Júliusban például kisétált egy sajtótájékoztatóról, miután egy riporter a több mint 50 ember haláláról kérdezte, akiknek a holttestét egy teherautó hátuljában találták meg San Antonióban. Ezt megelőzően a Fehér Ház elnöke egy sajtótájékoztatón durván megtámadta a FoxNews riporterét.
Az elnököt azért is sokan bírálták, mert a hétvégéket Delaware-ben szokta tölteni. Mint a CNN kiszámolta, Biden többet nyaral, mint elődje, Donald Trump, és ciklusának negyedét a családi rezidencián töltötte. A republikánusok pedig azt állítják, hogy szeptemberre az elnök idejének több mint 40 százalékát nyaralással töltötte.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató