2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Letarolta a parkoló autókat egy részeg sofőr a XV. kerületben

Péntekről szombatra virradó éjszaka hatalmas csattanásokra riadtak fel Újpalotán a lakók. Egy részeg sofőr ámokfutást rendezett a parkolóban, több kocsit meghúzott, többet egymásba tolt. A környéken élők értesítették a rendőrséget. 



A Balesetinfo beszámolója szerint az Erdőkerülő úton egy Opel Astra ittas vezetője céltáblának nézett ki több parkoló autót is. A portál azt írja, közel 20 járművet tört össze, tolt egymásnak a sofőr az autójával, amit ráadásul a balesetet megelőzően a hatóságok már kivontak a forgalomból. Úgy tudni, a jármű vezetője olyan részeg volt, hogy képtelen volt megszólalni, azt sem tudta megmondani, hogy hol van.

A portál egyik olvasója azt mondta, az ablakból nézte végig, hogy mi folyik kint az utcán. Elmondta, az elkövető a már sérült autójával behajtott az U alakú parkolóba, aminek a másik végén nem tudott kijönni egy építkezés miatt. Ekkor megfordult, és visszafele az összes autót végig húzta és többet egymásba tolt.

Ezután kihajtott az u alakú parkolóból, majd a kereszteződésénél egy másik parkolóba próbált bemenni, de nem sikerült neki, háromszor nekiütközött a padkának, majd durrdefektet kapott. Miután végre, nagy nehezen leparkolt, haza akart sétálni, de a lakók visszatartották a rendőrség kiérkezéséig. 

A szemtanú szerint a helyszínelés hajnalig tartott.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató