2024. május 09. - Gergely
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

A Ferencváros drukkerek érkezésére is készül a németországi antifa

Mint ismeretes, az Európa Liga nyolcaddöntőjében összesorsolták a német Leverkusent a Ferencvárossal. Az első mérkőzést március 9-én Németországban, a visszavágót pedig március 16-án rendezik Magyarországon. Önmagában is érdekes tehát az esemény, tekintve, hogy ritkán éli meg magyar csapat az „európai kupatavaszt”. 



Azonban lényegében a leverkuseni antifa már elkezdte a hangulatkeltést – ahogy ők fogalmaznak – a magyar „náci” fradisták ellen.

Több leverkuseni tweetelő is osztogatja ezt posztot. Itt a ferencvárosi szurkolók által a lelátóra vitt transzparenseket kritizálják. Mindezek után joggal merülhet fel a kérdés, lesz-e szervezett hisztériakeltés és támadás a fradisták ellen?

Érdekes információ az is, hogy a Bruges-szurkolók (EL-csoportkör) 2700 jegyet kaptak a leverkuseni vendégszektorba, vajon a magyarok is kapnak-e annyit jövő csütörtökön? Vagy esetleg a német sajtónak gondja lesz-e azzal is, hogy Csercseszov, a Ferencváros edzője orosz? (Egyébként valójában oszét származású, persze nem mintha önmagában is gondot jelenthetne, hogy valaki orosz.) - írja a Magyar Jelen.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató