2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

A nyílt utcán erőszakoltak meg egy magatehetetlen nőt Gyöngyösön, egy szemtanú videóra vette az aktust

Egy vélhetően erősen bódult állapotban lévő nővel szexelt egy férfi Gyöngyös Fő terén, egy szórakozóhely előtt. A rendőrség szexuális bűncselekmény miatt nyomozást indított.

Egy szemtanú videóra vette a magatehetetlen nő közterületen történő megerőszakolását, a felvétel pedig gyorsan terjedni kezdett a közösségi médiában.

Az eset még április 2-án hajnalban történt, és a térfigyelő kamerák felvételei szerint a két személy az este folyamán többször is intim kapcsolatba került egymással – közölte a Gyöngyösi Városrendészet a gyongyosma.hu hírportállal. Hozzátették,

a felkavaró aktusról készült videót egy átmulatott éjszaka után, hajnali négy óra körül rögzíthették.

 Az üggyel kapcsolatban senki nem tett feljelentést. Ugyanakkor a felvétel nyilvánosságra kerülésével a rendőrség saját hatáskörben, hivatalból indított nyomozást, mivel egyrészt közszeméremsértés történt, másrészt pedig a nő magatehetetlen, védekezésre képtelen állapota miatt felmerül a szexuális bűncselekmény gyanúja. A lap úgy tudja, a nyomozók már kihallgatták a videón látható nőt.

Emellett a videó készítőjét is felelősségre vonhatják, mert a felvétel közzétételével személyiségi jogokat sértett.

A Tények szerint egyébként több szemtanú is végignézhette a nyílt utcán lezajló sokkoló jelenetet, azonban senki sem lépett közbe.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató