2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Óvodások nemátalakító műtéteiről kérdezett Mellár - Rétvári külföldi példákkal olvasott be a Párbeszédes komcsinak

Mellár Tamás párbeszédes politikus Pintér Sándor belügyminiszterhez intézett írásbeli kérdésében arról érdeklődött, hogy hazánkban hány óvodásokat érintő nemátalakító műtétet végeztek el az elmúlt öt évben.

Rétvári Bence reagált erre, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára úgy fogalmazott, hogy

egykor konzervatív gondolkodású polgárból a képviselői pozíciójáért és tiszteletdíjért átnyergelni gunyoros LMBT-lobbistának egy lehangoló pályaív. 

A miniszterhelyettes úgy folytatta, hogy a magyar kormány számára a gyermekvédelem központi kérdés, amit kiemelt társadalmi ügyként kell kezelni. 

Rétvári Bence kijelentette, hogy az LMBTQ-lobbi káros hatásai egész Európában éreztetik hatásukat, 2016-hoz képest duplájára nőtt Dániában azon gyerekek száma, akik meg szeretnék változtatni a nemüket. Kifejtette továbbá, hogy Svédországban például 1500 százalékkal nőtt azon kislányok száma, akik kisfiúnak tartják magukat. 

„Dániában 2016-hoz képest több mint a duplájára nőtt azoknak a gyermekeknek a száma, akik szeretnék megváltoztatni a nemüket. Svédországban 1500%-kal megnőtt azoknak a kislányoknak a száma, akik kisfiúnak tartják magukat. Tizennyolcszor több kiskorú kért nemi átalakítást 5 év alatt. Az USA-ban orvosi szakvélemény ellenére is kötelező elvégezni a nemi átalakító műtéteket, akár gyereken is”

– írta Rétvári, aki szerint az LMBT-lobbi káros hatásai már egész Európában éreztetik a hatásukat.

Magyarországon a baloldal is teret adna a gyermekeket célzó LMBTQ-propagandának”

– jegyezte meg a kormánypárti politikus, aki példának okáért felhozta Fekete-Győr András momentumos országgyűlési képviselő elhíresült mondatait, amelyben arról beszélt az ellenzéki párt korábbi elnöke, hogy beengedné a transznemű embereket az óvodákban és iskolákba szexuális felvilágosítást tartani. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató