2024. május 09. - Gergely
EUR : 389.63
USD : 362.62
Időjárás ikon21°13°

Kadirov: Egyetlen ember arroganciája ilyen veszélyes következményekhez vezethetett

A csecsen vezér is kommentálta az elmúlt nap történéseit.

Ramzan Kadirov a Telegramon írta meg a véleményét:

Azt hittem, hogy néhány emberben meg lehet bízni. Hogy őszintén szeretik a hazájukat, mint igazi hazafiak, csontig hatolóan. De kiderült, hogy a személyes ambíció, a haszonszerzés és az arrogancia érdekében az emberek fittyet hányhatnak a hazához való kötődésükre és hazaszeretetükre.

Beszéltem Prigozsinnal, meggyőztem, hogy hagyja hátra az üzleti ambíciókat, és ne keverje azokat a nemzeti ügyekkel. Azt hittem, hogy meghallgatott, de kiderült, hogy a haragja egész idő alatt csak nőtt benne. Sikertelen üzletek sorozata okozta az üzletember mögöttes és lappangó haragját, amely akkor érte el a tetőpontját, amikor a szentpétervári hatóságok nem adták meg a lányának a kívánt földet. Egyetlen ember arroganciája ilyen veszélyes következményekhez vezethetett, és nagyszámú embert vonhatott be a konfliktusba.

Arra kérek minden PMC harcost, hogy továbbra is józanul döntsenek. Gondoljanak az ország jövőjére, a családjukra, a gyermekeikre. Az ilyen cselekedetek katasztrofális eredményekhez vezethetnek. Most minden békésen, vérontás nélkül ért véget, de ez is megtörténhet. A végső megoldás az lett volna, hogy brutálisan elnyomnak és megsemmisítenek mindenkit, aki az Orosz Föderáció integritását sérti.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató