2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

A hazaárulók, akik ott se voltak

Brüsszeltől a Városházáig soha semmiről nem tudnak, semmihez nincs közük, ott se voltak soha sehol, és teátrálisan meglepődnek, ha netán megmagyarázásra szoruló eredetű készpénzt találnak a lakásukon.

„Először azt hazudta Karácsony Gergely, hogy semmit nem tud a hülye nevű 99 Mozgalomhoz érkezett bőséges ötszázmillió forintocskáról. Ezek ilyenek. Brüsszeltől a Városházáig soha semmiről nem tudnak, semmihez nincs közük, ott se voltak soha sehol, és teátrálisan meglepődnek, ha netán megmagyarázásra szoruló eredetű készpénzt találnak a lakásukon gurulós bőröndbe gyömöszölve, esetleg a számlájukon. Valaki biztosan odatette.



És ez stimmel is. Valaki bizony odatette. És nem láthatatlan emberek dobigáltak száz- meg kétszázforintosokat zárt ládákba, amint azt a jellemtelen kommunista második nekifutásra hazudta, hanem egyetlen személy, bizonyos Perjés Gábor volt az a 19-rendbeli postás, aki becsorgatta a fantommozgalom számlájára a pénzt, összesen valamivel több mint 506 millió forintot. 

A zsold kisebb része forintban érkezett, több mint kétharmadát, 382 milliócskát euróban és angol fontban fizette be a főváros II. kerületének önkormányzatában a Párbeszéd nevű mikropártocska színeiben matató, korábban a Bajnai-féle Wallisnál ügyködő Perjés, akinek mihamarabb föl kell tenni azt az egyszerű, ám fontos kérdést, hogy honnan volt ez a pénz?

Azt a kérdést meg Karácsonynak és a komplett baloldali lápvilágnak kell föltenni, hogy miként hasznosult a csinos összeg, aminek 95 százaléka a Nemzeti Információs Központ tavalyi parlamenti választásokba való amerikai beavatkozásról szóló, a titkosítás alól feloldott jelentése szerint a többi között Bajnai Gordonhoz és volt titokminiszteréhez, Gyurcsány korábbi kabinetfőnökéhez, a Ficsor Ádámhoz kötődő DatAdat-csoport egyik cégénél landolt szolgáltatásmegrendelés formájában.

Merthogy politikai siker nem született ebből a pénzből, az nyilvánvaló: a 99 Mozgalomra talán már a szelektív memóriájú Karácsony sem emlékszik, aki ráadásul az előválasztásnak nevezett komcsi roncsderbi második fordulója előtt visszalépett a furcsa Márki-Zay Péter javára. Így aztán az űzött lélekkel az élen a baloldal akkora történelmi vereséget szenvedett, hogy az még a Holdról is látszott.”– írja Ágoston Balázs a Magyar Nemzetben, amit a Mandiner szemlézett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató