2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

KamuGeri mikroadománya: a Lánchíd egy szegecsét adta a kárpátaljai város magyarságának

A látszatcselekvés verhetetlen bajnoka, KamuGeri a közösségi oldalán számolt be arról, hogy februári látogatása után Babják Zoltán polgármester meghívására ismét Beregszászra utazott.

Ismertette, hogy részt vett a „Megtörhetetlenség 500 napja” rendezvénysorozaton és szimbolikusan átadta Budapest testvérvárosának kórházának és a frontról hazatérők rehabilitációjára szánt fővárosi adományt, amelyet a Lánchíd régi kandelábereinek elárverezéséből fedeznek.

A bejegyzésben arra is kitért, hogy vitt egy személyes ajándékot is Babják Zoltánnak. Egy szegecset a Lánchídból: „kifejezve azt a szolidaritást, ami szegecsként összetartja városainkat a háború által szétszakított világban” – fogalmazott a főpolgármester.

Karácsony Gergely a közösségi oldalán számolt be arról, hogy februári látogatása után Babják Zoltán polgármester meghívására ismét Beregszászra utazott. Ismertette, hogy részt vett a „Megtörhetetlenség 500 napja” rendezvénysorozaton és szimbolikusan átadta Budapest testvérvárosának kórházának és a frontról hazatérők rehabilitációjára szánt fővárosi adományt, amelyet a Lánchíd régi kandelábereinek elárverezéséből fedeznek. A bejegyzésben arra is kitért, hogy vitt egy személyes ajándékot is Babják Zoltánnak. Egy szegecset a Lánchídból: „kifejezve azt a szolidaritást, ami szegecsként összetartja városainkat a háború által szétszakított világban” – fogalmazott a főpolgármester.

Ki-ki döntse el, ez a pojáca miként vezethet egy európai fővárost?

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató