2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Sokkoló részletek derültek ki a pápai pedofil ügyében: csecsemőket és kiskamaszokat erőszakoltak meg

A lefoglalt felvételek birtokában a rendőrség most az áldozatokat és az elkövetőket is azonosítja.



Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, letartóztattak egy pápai férfit, akinek telefonján ötven szexuális tartalmú felvételt találtak kiskorú fiúkról, a többi között csecsemőkről is. A rendőrség tavaly október óta nyomozott a férfi ellen, aki internetes társkereső oldalakon próbált kapcsolatot keresni fiatal fiúkkal.

A Tények információi szerint a pápai férfi olyan videókat tárolt a telefonján, melyeken csecsemőket és kiskamaszokat erőszakoltak meg a férfiak. A rendőrök bilincsben és vezetőszáron vitték ki a 30 éves férfit az otthonából, a szomszédok ledöbbentek. 

"Szépen nevelték, szép beszédű volt" - mondta egyikük. Kiderült, hogy a nemrég elfogott férfit kiskorában fogadták örökbe, nevelőszüleivel Pápán élt. 

"Nagyon nehéz meglátni, hogyha valakibe valami ilyen lakozik szerintem. Azért ez egy hosszú folyamat, mire az ember esetleg felismeri” – mondta egy asszony.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a pápai férfi is szerepelt-e a gyomorforgató felvételeken, vagy hogy elkövetett-e nemi erőszakot, most csak a felvételek birtoklása miatt rendelték el a letartóztatását. Ha a bíróság bűnösnek találja a férfit a bizonyítási eljárás során, akkor a videók birtoklása miatt akár évekre is börtönbe kerülhet.

A Tények úgy tudja, a lefoglalt felvételek birtokában a rendőrség most az áldozatokat és az elkövetőket is azonosítja. Valószínű, hogy a gyerekeket kiemelik majd a jelenlegi környezetükből.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató