2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Kedvesen italozott és ismerkedett Kecskemét utcáin egy ukrán nő, aztán sorra kifosztotta új ivócimboráit

Őrizetbe vettek a kecskeméti rendőrök egy 43 éves ukrán nőt, aki a gyanú szerint legalább három férfit fosztott ki – írja a Police.hu.

A nő italozás közben ismerkedett meg a férfiakkal, megvárta, hogy berúgjanak és elaludjanak, majd eltulajdonította az értékeiket.

Eredetileg munkába készült volna egy kecskeméti férfi július 18-án este, egy ponton azonban úgy döntött, inkább iszogatással tölti az éjszakát. Szeszt vásárolt a közeli dohányboltban, az üzlet előtt pedig egy ukrán nőbe botlott, akivel sétálni kezdtek a városban. Hajnalra a férfi megfáradt a sok italtól, és egy társasház lépcsőjén hajtotta álomra a fejét.

Mikor felriadt, az ukrán nő már nem volt ott, és hiányoztak az értékei is. Másnap a piacon újra összefutottak, és a nőnél volt a férfi szatyra, valamint munkahelyi belépőkártyája is. A férfi számonkérte a nőt, de ő tagadta a lopást, és odébbállt. A férfi a rendőrséghez fordult, ahol kiderült, pár nappal korábban történt már egy hasonló eset.

A kifosztott akkor is részeg volt, a városközpontban, egy padon aludt el, amikor valaki elvette a táskáját, benne a pénzével és az irataival. Egy harmadik esetben egy férfi egy kávézóban ismerkedett össze ugyanazzal az ukrán nővel, akit aztán felhívott a lakásába. Nem számított rá, hogy a nő a telefonjával együtt fog távozni a lakásról.

A kecskeméti rendőrök elég hamar összerakták a képet, majd elfogták és őrizetbe vették az ukrán nőt. Őt egyelőre két kifosztással és egy lopással vádolják, de vizsgálják, nem követett-e el más hasonló bűncselekményeket is. Kezdeményezték a letartóztatását.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató