2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Baranyiék a ferencvárosi lapban mocskolják az atlétikai világbajnokságot

Ez már a legalja.

Így néz ki a budapesti atlétikai világbajnokság ellen folyamatosan uszitó kilencedik kerület polgármeterének, Baranyi Krisztina KÖZÉRZETI magazinjának (undorító popaganda kiadványának) aktuális címlapja...

A szélsőliberális ferencvárosi polgármester, aki nemrég a szivárványos padokkal hívta fel magára a figyelmet a helyi lapban ontja a Fidesz ellenes propagandát.

Baranyi Krisztina arról is híres, hogy ócska propagandistának a jobboldali újságíírókat. Mondja ezt az a polgármester, aki a kerületi szennyújságot csináltatja saját magáról, felsz0pó PR cikkekkel tele, BLM, lmbtq , SZFE, stb címlapokkal...és aminek szintje az 50-es évek szovjet propagandáját felülről veri.



Mindezt a kerületi lakosok adójából, havi tízezer példányszámban, magazin minőségben. A helyiek pénzéből, mint a szivárványos pad festegetése...

Drága mulatság

- írják a lapban a rangos eseményről.

Kulcsszavaink: Drága, Fidesz, stadion...

Nem mellesleg ez a Baranyi - Ferencváros valaha volt legrosszabb, legbutább és legbunkóbb, legigényytelenebb polgármestere - nemrég kért és kapott az eseményre INGYEN jegyeket. Karácsony Gergely is jelezte, hogy ki fog látogatni az atlétikai világbajnokságra.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató