2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Tucker Carlson felfedi Vučić szavait a Nyugat Oroszország elleni háborújáról

A népszerű amerikai tévéműsorvezető, Tucker Carlson a Twitteren közölte, hogy találkozott Aleksandar Vučić szerb elnökkel, és hallott tőle az európai gazdaság összeomlásáról az ukrajnai konfliktus következtében.

A beszélgetésre a magyar fővárosban, Szerbia nagykövetségén került sor , ahol mindketten jelen voltak.

"Egyik gondolata az volt, hogy az ukrajnai háború, a NATO által vezetett háború Oroszország ellen, szétzúzta az európai gazdaságot"

- mondta Carlson a Twitteren, ahol a Fox News távozása óta több millió nézőt vonzott videós műsorával.

Az orosz Északi Áramlat gázvezeték aláásása "megöli" Németország - Európa legnagyobb gazdaságát - mondta. Carlson szerint Joe Biden amerikai elnök kormánya közvetlenül vagy közvetve áll emögött.

"Ennek következményei - hogy egy NATO-ország ténylegesen megtámad egy másik NATO-országot - egész Európában érezhetőek. Ez őrültség, teljes őrültség. Ez a háború mindenkinek árt, talán hosszú távon Oroszországot kivéve, és erősít mindenkit Európán kívül - az Öböl-államokat, Kínát, Törökországot" - mondta az újságíró.

"A világ visszaállítását látjuk válaszul erre a háborúra. Ez egy kicsit bonyolultabb, mint Hitler kontra Churchill, jó kontra gonosz, demokrácia. Ez a hatalom masszív eltolódásáról szól az Egyesült Államoktól és a Nyugattól Kelet felé. Ez most is zajlik, de a mi országunkban valamiért csak nagyon kevesen vannak tisztában vele" - tette hozzá Carlson.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató