2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

18 éves fiút erőszakolt meg egy afgán migráns Münchenben

Homoszexuális nemi erőszak áldozatává vált egy 18 éves fiú a bajor fővárosban. Az afgán támadó miután kielégülten végzett a dolgával, kirabolta az áldozatát, ellopta a telefonját és a pénztárcáját is.

A bevándorló egy pályaudvaron támadta meg az buliból ittasan hazaigyekvő tinédzsert.
 
Ismét egy borzalmas migránstámadás rázta meg Németországot, ahol szinte már hetente megtörténik a fiatal lányok legnagyobb rémálma, újabban pedig már a férfiak sincsenek biztonságban az utcán. Homoszexuális nemi erőszak áldozatává vált ugyanis egy 18 éves fiú a bajor fővárosban, Münchenben – számol be róla a Junge Freiheit német lap.

A rendőrség szerint az áldozat erősen ittas volt, és egyedül tartott hazafelé egy buli után. A 20 éves migráns a Max-Weber-Platz nevű metróállomáson látta meg először a fiatal férfit, majd rögtön szemet szúrhatott neki, hogy itass, ezért könnyű préda lesz.

A rendőrségi jelentés szerint az afgán migráns a megtámadta, a földre teperte, majd brutálisan megerőszakolta az áldozatát, az erőszakos aktus állítólag több órán keresztül tartott.

A beszámoló szerint térfigyelő kamerák rögzítették a bűncselekményt. A rendőrségi jelentésben azt is rögzítették, hogy az afgán támadó miután kielégülten végzett a dolgával, kirabolta az áldozatát, ellopta például a telefonját és a pénztárcáját is.

A 18 éves fiú ezután egyedül ment haza, és csak másnap hívta fel a rendőrséget, hogy feljelentést tegyen. Az ellopott mobiltelefonjának nyomkövető funkciója segítségével a rendőrök be tudták mérni az afgán tartózkodási helyét, és le tudták tartóztatni – írja a Bild című napilap, amit a Magyar Fórum szemlézett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató