2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Előkerült egy férfi, aki azt állítja, hogy 1999-ben szexelt Obamával

Larry Sinclair Tucker Carlson szerdai műsorában meséli majd részletesen a történetét, noha a férfi előélete cseppet sem makulátlan.

„Egy férfi, aki azt állítja, hogy 1999-ben szexelt Barack Obamával, elmeséli a történetét szerda este 18 órakor” – adta hírül Tucker Carlson kedden, X-oldalán. A népszerű véleményvezér műsorának előzeteséből kiderül: Larry Sinclair szerint ő 1999-ben, egy bárban találkozott az akkor 37 éves Obamával, és 250 dollárt fizetett neki, hogy kokaint vásároljon.

A férfi állításai szerint kétszer szexelt és cigarettázott Obamával, anélkül, hogy tudta volna, ki is Obama.


A komoly állításokat megfogalmazó férfi előélete azonban cseppet sem makulátlan

Az interjúban megszólaló férfinek a Daily Caller (Tucker Carlson által alapított lap – a szerk.) információi szerint egyébként igen hosszú, és a hatóságok által alaposan dokumentált bűnügyi lajstroma van.

A Politico szerint Sinclairt a hatóságok először 1981-ben tartóztatták le lopás vádjával a coloradói Denverben, de ítélték már el csekkhamisításért, vagy éppen hitelkártya-csalásért is, amelyek miatt végül 16 év börtönbüntetésre ítélték. 

Ezalatt 97 alkalommal büntették meg testi sértés, kábítószer birtoklás, verbális zaklatás, valamint megfélemlítés miatt. A férfi 1999-ben szabadult a börtönből, és a coloradói Puebloban lakott.

Mutatjuk a műsor angol nyelvű ajánlóját:

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató