2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Bayer Zsolt: Bölcselők hosszú sora

Bayer Zsolt a hírhedt balliberális megmondó, Para-Kovács Imre véleményére regagált, aki egy rádióműsorban – a vele hasonszőrűekhez analóg módon és hangnemben – gyalázta Mgyarországot.

„És akkor most átugranám a többit, Herskovits Esztikétől Csáki Juditon át Tóta W. Árpádig és Nagy Zsoltig, és egy pillanatra megállapodok egy bizonyos Para-Kovács Imrénél. Ez az Imre a következőket fejtegette a minap:

»Mindig azt mondjuk, hogy szeretnénk, hogy normális ország legyen. De sosem lesz normális. Szeretném elmondani a kedves hallgatóknak, hogy voltak országok itt a földön, és voltak üres helyek. Mert az nem kellett senkinek, nem volt jó hely. És akkor bementek ide emberek, és azt mondták, hogy mi is ország vagyunk. És akkor a valódi országok mondták, hogy jól van persze.«

Ha jól értem, ami nem biztos, mivel egy levegővel alig lehetséges lemerülni a pöce azon mélységébe, ahol ez él, de ha mégis, akkor ugye itt arról van szó, hogy Magyarország nem is ország, csak egy »üres hely«, hiszen soha nem kellett senkinek."

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató