2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Pénzbírságot és büntetőpontokat kapott L.L. Junior és G.w.M. a gyorshajtós videóért

Szabálysértési eljárást indított a rendőrség az L.L. Junior néven ismert Lesi László és Varga Márk G.w.M. ellen, amiért augusztusban 100-130 kilométer per órás sebességgel száguldoztak a Petőfi hídon, és ezzel Instagramon is elbüszkélkedtek.

G.w.M. 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, a vezetés közben videózó L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.

Lesi még augusztusban szavaztatta meg a követőivel, hogy a Mercedes vagy a BMW a jobb. Ezt egy olyan videóval illusztrálta, amin látszik, hogy legalább 100-zal hajt - és közben mobilozik - a hídon egy BMW után, amiből a rapper integet neki. A videón arról beszél, hogy ezek a BMW-sek 130-cal hajtanak. A Petőfi hídon 50-es a sebességhatár.

A zenész az ügyről azt mondta a 24.hu-nak, hogy szerinte inkább azok ellen kéne eljárást indítani, akik marihuánafogyasztásról posztolnak. „Azt nem értem. Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket”.

Nemrég éppen azért emelték meg a közlekedési bírságok összegét, mert júliusban két autós az Árpád hídon versenyzett, az egyikük kisodródott, és halálra gázolt egy 26 éves biciklist.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató