2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Megnyerte története első Konferencialiga-csoportmeccsét a Ferencváros

Telt ház előtt játszotta le hazai pályán története első Konferencialiga-csoportmeccsét a Ferencváros, a Bajnokok Ligája-selejtezőket a feröeri Klaksvík elleni kieséssel kezdő magyar bajnok ellenfele a szerb bronzérmes Cukaricki volt.

Az egykori szerb sztárfutballista, Dejan Stankovic által edzett zöld-fehérek a meccs elejétől kezdve fölényben játszottak, mégis a vendégek szereztek vezetést a 26. percben. Előtte les miatt meg nem adott gólja, utána előbb megadott, de a VAR által visszavont tizenegyese is volt az FTC-nek, de az első félidő végjátékáig maradt a 0-1. Mígnem összehozott a Cukaricki bekkje egy újabb tizenegyest, ezt is ellenőrizték, de érvényben maradt a bírói döntés, Varga Barnabás beverte a 44. percben. A játékvezető nem kevesebb, mint 7 percet hosszabbított, így már az 51.-ben jártunk, amikor Owusu lőtt közelről bombagólt, 2-1 a szünetben.

A második játékrész jóval kevésbé volt mozgalmas, a Cukaricki nem volt képes dominálni, a 79. percben a Varga helyére becserélt Pesic nagy gólt lőtt Lisztes kipattanójából, 3-1, eldőlt minden.

A csoport másik meccsén a tavalyi döntős Fiorentina 2-2-t játszott Genkben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató