2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Korányi Dávid, MSZP-s parlamenti gyakornokból a Soros-hálózat bizalmi embere

Korányi Dávidról, az amerikai befolyásolási akciósorozat egyik kulcsfigurájáról készített összeállítást a Magyar Nemzet.

A cikkből kiderül, honnan indult az Action for Democracy nevű szervezet vezetője és milyen kapcsolatokat épített ki az elmúlt több mint tíz évben.

Korányi Dávid külpolitikai területen kezdte a pályafutását, az MSZP-frakció gyakornoka volt

– hívta fel a figyelmet az amerikai befolyásolásról szóló cikksorozatának legújabb részében a Magyar Nemzet. Később Korányi 2009-ben Bajnai Gordon miniszterelnök bizalmasaként államtitkári pozíciót kapott, sőt együtt tárgyaltak New Yorkban Soros György amerikai spekulánssal, majd Washingtonban Joe Biden akkori amerikai alelnökkel.

Pár évvel később már Karácsony Gergely főpolgármester mellett láthattuk  2019-ben, amikor is  városdiplomáciai főtanácsadói pozíciót kapott, amit New Yorkban tartózkodva jórészt a tengeren túli kapcsolatok kiterjesztésére használt.

Mint ismert, Korányi 2022 elején, globalista személyiségekkel létrehozta az Action for Democracy nevű szervezetet, amely több mint hárommilliárd forintnak megfelelő dollárt folyósított a hazai baloldalnak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató