2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Drag queen-ek jelentek meg Milánóban, az Internazionale meccsén

A Paramount+-ról ismert  «Drag Race Italia» főszereplői debütáltak egy olasz foci stadionban.

"Már gyerekként zaklattak minket, csak azért, mert nem fociztunk. Ez egy fontos üzenet." 

- közölték a biológiai férfiak a Giuseppe Meazzából.

A Drag Race Italia tizenhárom főszereplője közül tizenegy megjelent a San Siróban, hogy megnézze az Inter Bologna elleni mérkőzését. Szinte egyiküknek sem volt könnyű a választás: "Egy darabig gondolkodtam, mielőtt elfogadtam volna - magyarázza Leila Yarn -. Gyerekként hamarosan profi táncos lettem, de csúfoltak, piszkáltak azok, akik helyette fociztak. Ez a környezet egy kicsit megijesztett'.

"Van az a gondolat, hogy a stadionban koncentrálódik egyfajta mérgező macsóság, ami egy kicsit ijesztő. De a nap végén, még ha ketté is kell osztanunk a stadiont azok között, akik azt hiszik, hogy csak egy show-t adunk elő, és azok között, akik egy kicsit is többet értenek belőlünk, itt azt hiszem, jól tettük" - kommentálta a dolgot Lina Galore.

"Azért vagyunk itt, hogy egy olyan üzenetet küldjünk, amit fontosnak tartunk, a nyitottságról és a befogadásról" - tette hozzá Silvana Della Magliana.

'És az a furcsa, hogy olyasmiért harcolunk, aminek automatikusnak kellene lennie, vagyis a szabadságért, hogy azok legyünk, akik vagyunk, és úgy éljünk, ahogyan akarunk' - ismételte meg Melissa Bianchini.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató