2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Plakátkampányt indít a DK a szociáldemokrata fordulat jegyében

Sajtótájékoztatón jelentette be vasárnap Rónai Sándor, a DK EP-képviselője, hogy pártja országos plakátkampányt indít a szociáldemokrata fordulatról.

November elején az ország számos pontján kikerültek a Szocialisták és Demokraták európai parlamenti képviselőcsoportjában ülő DK-s EP-képviselők új óriásplakátjai.

“Európai. Magyar. Szociáldemokrata” felirattal. – ez a három szó szerepel a DK plakátjain, amelyekkel Rónai szerint a leginkább leírható az a politika, amit a DK „az Orbán-rendszer utáni Magyarország egyetlen igazságos forgatókönyvének gondol”. A plakátok már országszerte kint vannak az utcákon, a bejelentés értelmében november végéig ott is maradnak.

„Mi, DK-sok szociáldemokraták vagyunk, ezért nem fogadjuk el, hogy az Orbán-rendszer egy szűk milliárdos elitre és hónapról hónapra élő és gürcölő milliókra szakította a magyar társadalmat”

– mondta az esemény kivonata szerint Rónai, kijelentve azt is, hogy:

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány ezért szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után.

Nem a DK az első ellenzéki párt, ami plakákampány kretében próbálja elvinni az igazát az emberekhez. Nem olyan rég a Momentum helyzete el a „Kösz, Orbán!”– projekt keretében az üzeneteit szerte az országban, melyekkel a párt leginkább az inflációra és a megélhetési válságra igyekezett reflektálni, hangsúlyozva mindezekben a kormány felelősségét.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató