2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Helyreigazítás!

Portálunk az első perctől kezdve elhallgatta ezt az Azahriah-jelenséget és ez a jövőben is így lesz.

Természetesen láttuk, hogy vannak az úgynevezett jobboldalon, akik beszopták ezt az arab kinézetű korcs világnézettel rendelkező valakit. Azt is tapasztaltuk, hogy micsoda "nagy" tettet hajtott végre, mert ad 3 koncertet. Most megszólalt ez az arabos gyerek, milyen jó neki Párizsban, ott néger, férfi balettáncosokat látni szoknyában a metrókon. Van egy rossz hírünk azoknak itt jobboldalon, akik beugrottak a csőbe.

Nehéz lesz kimagyarázniuk, miért akarnák lenyomni ezzel az Azahriah nevű hirtelen senkivel a buziskodást. Azért tartottuk szükségesnek ezt a "helyreigazítást" közölni, mert szeretnénk élesen elválni mindazoktól, akik ezt az arab szardarabot felemelték, és ezáltal a jobboldal szégyeneivé is váltak.

Fontos megjegyezni, hogy Azahriah tegnapi megszólalása még a Telex, Index, vagy a HVG kommentelőinek is sok volt. Lehet takarodni Párizsba, kis szoknyás fiúként akinek most baja lenne megszólalásunk miatt.

Legfontosabb megjegyzés: szeretnénk ha weboldalunkon meglenne ez a "helyreigazítás" és amikor ez a senkiházi elkezd mocskolódni a koncertjein, politikát visz a színpadra, legyen meg nálunk, linkelhető formában, amikor fel kell mindazoknak köpniük és alá is kell állniuk, amikor szembesülnek azzal, hogy ez az arab gyerek, egy politikai termék. A beteg nyugat terméke.

 

 

Vadhajtások - Szerkesztőség 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató