2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Makizaj is pénzt tarhál: "Lesújtott a hatalom"

Lesújtott a hatalom – kezdi drámai bejegyzését Márki-Zay Péter, miután a Mindenki Magyarországa Mozgalom hárommillió forintos büntetést kapott.

Elmondása szerint a büntetést azért kapták, mert „egy beállítást a kampány alatt elfelejtettek bekapcsolni a Facebook oldalukon.” – A beállítás elmulasztásáért egy kommentelő jelentett fel minket, aki többször is hozzászólt a posztjainkhoz, ami után automatikusan üzenetet kapott.

Tehát mindössze azért kell a mozgalmunknak 3 millió forintot megfizetnie, mert egy kormánypárti kommentelő hozzászólásokkal bombázta a Facebook oldalunkat, ami után automatikus messenger üzenetet kapott – állítja a bukott miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay úgy folytatta, a Mindenki Magyarországa Mozgalom megalakulása óta kiállt mindazok mellett, akiket a hatalom igyekezett eltaposni, emellett pedig anyagilag is segítségére siettek a rászorulóknak és megnyomorítottaknak.

Most azonban mi szorulunk segítségre, ezért önökhöz, hozzátok, tagjainkhoz, szimpatizánsainkhoz, barátainkhoz és minden szolidáris ellenzékihez fordulunk, hogy segítségért.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom nem részesül sem közpénzben, sem bármilyen más támogatásban sem. Mi az önök adományaiból működünk – olvasható a pártelnök bejegyzésében.

Márki-Zay Péter mozgalma a 2022-es választásoknál közel 1,86 milliárd forintnak megfelelő dollárt kapott külföldről, mely összegből 80 millió forintja meg is maradt a szervezetnek. Ennek ellenére Márki-Zay rendre azzal kampányol, hogy nekik nincs semmijük, egyedül a támogatók tartják őket életben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató